Luisterkind

Ik wil je graag vertellen wat Luisterkind precies inhoud, en hoe ik daarmee in aanraking ben gekomen.

Van jongs af aan wist ik dat ik iets met kinderen wilde doen, wat was nog niet helemaal duidelijk, maar dat de voorkeur bij met name het jonge kind lag, dat was al snel helemaal duidelijk, en dan begin je natuurlijk eerst bij de kleuterjuf, want dat was toen ik jong was de 1e “juf”, waar ik mee in aanraking kwam.
En eigenlijk is die wens daar altijd gebleven, alleen werden het niet kleuters, maar 0 tot 4 jarigen, om uiteindelijk met peuters te gaan werken.
Ik zie in mijn werk heel veel peuters die al problemen hebben, en waar de ouders niet precies mee weten wat ze daarmee moeten, ( het probleem), of je merkt iets aan de kinderen zelf, en wat dat dan precies is komt er niet helemaal uit, dat komt dan veelal door de leeftijd, waar de groep, waar ik mee werk, zich niet of slecht kan verwoorden.

En toen kwam via via de Luisterkind-methode op mijn pad, ik was meteen geïnteresseerd, wauw wat kan ik hier toch een hoop kindjes en ouders blij mee maken.
In april 2017, nadat ik de opleiding met veel enthousiasme had gevolgd, heb ik mijn diploma gehaald.
Nu ik gediplomeerd Luisterkindwerker ben, heb ik al veel kinderen, maar ook volwassenen mogen helpen, want de Luisterkind-methode is voor alle kinderen van 0 tot 100+jaar.

Waarom een Luisterkindafstemming?|

Is je kind;

Onrustig? Huilerig? Slaapt slecht?
Agressief? Moe? Geen zin in school?


Of heb/ben jij;

Onrustig? Zit je niet lekker in je vel?
Onzeker? Faalangstig? Last van onverklaarbare emoties?

Om maar een paar voorbeelden te noemen, wat is de reden waarom je kind, of jij, niet lekker in zijn/haar vel zit? Daar is de Luisterkind-methode voor, ik luister naar wat jouw kind/jij te vertellen hebt, wat op dat moment dwars zit, of juist kwijt wil, dat kan ook inhouden, dat de vragen die jij gesteld hebt niet aan de orde komen, omdat je kind/jij, de vragen op dat moment niet van belang vind, kortom, ik schrijf op wat jou kind/jij te vertellen hebt.

Hoe gaat het in zijn werk?

Ik maak contact via de foto die je opgestuurd hebt via de mail, al ons contact gaat via de mail.
Als er vragen zijn, dan kunnen die worden gesteld bij de aanvraag, maar je kunt ook een afstemming aanvragen zonder dat je vragen hebt, de persoon om wie het gaat is dus niet lijfelijk bij mij aanwezig, dat maakt deze methode ook zo mooi, geen reistijd, geen intake.
Het contact is op zielsniveau in de energie, (hart tot hart), met jouw of je kind, dat is de laag waar alle antwoorden liggen, maar waar niet iedereen bij kan of wil komen, ik luister naar wat je onderbewustzijn (de ziel) wil vertellen en schrijf dat op, geen invulling, geen goed advies, puur wat die persoon zelf te vertellen heeft. Dit contact maak ik op een moment dat goed voelt voor mij, je hoeft er niet zelf voor te gaan zitten, omdat we in de energie contact maken, het gesprek wat hieruit voortkomt is voor dat moment, daarom zijn vragen ook zo mooi om meteen mee te nemen. Het kan zijn dat de vragen die je hebt niet perse beantwoord worden, dit omdat je bv een vraag voor je kind hebt, maar wat je kind op dat moment minder belangrijk vind om te beantwoorden.
Door de afstemming, kun je inzichten krijgen in je leven, antwoord op bepaalde vragen of handvatten om mee verder te gaan. Het is ten alle tijde aan jou wat je ermee doet.

De Luisterkind-methode is ontwikkeld door Diana van Beaumont.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is image-1.png

Wil je meer weten, of een afstemming aanvragen? Neem dan contact met mij op.