Voetreflex

Reflexzone therapie wakkert het zelfgenezend vermogen van de mens aan, op zowel lichamelijk mentaal en emotioneel niveau. Het lichaam wordt aangezet om in geval van onbelans weer in balans te komen.

De behandelingen hebben een zeer ontspannend effect op lichaam en geest. Het belang van ontspanning wordt vaak onderschat. Spanning hoeft niet ongezond te zijn, maar een lichaam dat voortdurend onder hoogspanning staat, gaat op den duur verkrampen. Dit resulteerd uiteindelijk in een verstoring van de bloedtoevoer en lymfestroom naar organen, spieren en andere lichaamsdelen, met alle gevolgen van dien.

Door toepassing van voetreflextherapie, ontstaat een stimulerende werking, een betere lymfestroming, energiestroming en doorbloeding. Door op de drukpunten te duwen geef je een signaal naar de desbetreffende plek in het lichaam, zodat de energie beter gaat stromen en er blokkades kunnen worden opgeheven, dat kan weer verlichting geven, eigenlijk bij alles, zoals hoofdpijn, depressie, stress, rugpijn, reuma. Er wordt niet alleen de plek behandeld, maar de beide voeten omdat de beide voeten het hele lichaam beslaan en het de bedoeling is dat je helemaal weer meer energie krijgt.

De duur van de behandeling is gemiddeld 50 minuten.